Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Severina i Katarina Radivojević kraljice lapsusa!

Žiri novog muzičkog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" čine Ivan Ivanović, Katarina Radivojević, Marija Mihajlović i četvrti član koji se menja.

Tvoje lice zvuči poznato: Severina i Katarina Radivojević kraljice lapsusa!



U prvoj emisiji to je bila Dragana Mirković, a u drugoj epizodi koja je sinoć emitovana gostovala je Severina. Još prošle subote Katarina Radivojević imala je mali lapsus kada je Sari Jovanović, komentarišući "Prvi glas Srbije" rekla: "Zato si i pobedila". Podsećamo da Sara Jovanović nije bila pobednica ovog muzičkog takmičenja, a glumica je i u sledećoj emisiji imala jedan lapsus.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić kao Pink je drugi pobednik! (Foto+Video)
Naime, Katarina je posle nastupa Ane Kokić koja je imitirala Pink prokomentarisala "Ista si Bijonse", na šta su se žiri, voditelji i sama Ana Kokić dobro nasmejali. U duhu lapsusa, nastavila je i Marija Kilibarda, koja se obratila Katarini sa "Kristina".

Međutim, Katarina nije jedina članica žirija u takmičenju Tvoje lice zvuči poznato koja je napravila grešku. Posle nastupa Goce Tržan koja je imitirala Dženifer Lopez Severina je prokomentarisala njen nastup i obratila se Ivanu Ivanoviću: "Ovo je druga prilika da je pozoveš u Emidži šou". Ivan je odmah odgovorio hrvatskoj pevačici i rekao: "Goco, rado ću te pozvati u "Emidži šou"... Ustvari, ta emisija se zove Amidži šou, a ja znam da ti ne znaš ništa o tome", rekao je Ivan Severini. "Kao Amidžić, Amidži", dodao je Ivan i poljubio Severinu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>