Zdravlje

Ljubav

Kreativna mama: Svojim obrocima za decu opčinila svet! (Foto)

Roditelji znaju koliko su deca izbirljiva kada je hrana u pitanju, te moraju da se dovijaju na najrazličitije načine ne bi li ih naterali da pojedu zdrav obrok.

Kreativna mama: Svojim obrocima za decu opčinila svet! (Foto)



Kao i većina roditelja, i Samanta Li, majka dve devojčice iz Malezije, muku je mučila kako bi svoje ćerkice "prevarila" da pojedu zdrav obrok. Dok nije došla na sjajnu ideju! Domišljata mama je tanjire učinila pravom atrakcijom za svoje ćerke!



Naime, Samanta Li je rešila da od obroka, koji deca inače baš i ne vole, napravi pravu malu zanimljivu igru. Ona je svu svoju kreativnost ispoljila u aranžiranju tanjira, pa je od pirinča i deci neprivlačnog povrća "crtala" po tanjiru njihove omiljene filmske likove! Samantine ćerkice su ovakav obrok prihvatile kao vid zabave, pa bi pojele sve što bi im njihova kreativna mama sa ljubavlju servirala.



Samanta nije svojom domišljatošću oduševila samo svoje ćerke, već i mame koje istu muku muče širom sveta. Objavljivajući fotografije "kreativnih obroka" na svom Instagram profilu, ona je vrlo brzo zabeležila preko 300 hiljada pratilaca, te tako postala pravi internet hit!

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>