Region

Svet

Mis Srbije Milica Vukliš: Privlače me inteligentni muškarci koji zrače! (Foto)

Prelepa Beograđanka i mis Srbije Milica Vukliš (20) kaže da je ovo iskustvo bilo neverovatno, da ne misli da naše misice godinama unazad loše prolaze na Izboru za mis sveta, ali da politka ima velike veze u odabiru najlepše na svetu. Budući građevinski inženjer nema dečka, jer je previše posvećena obavezama na fakultetu.

Mis Srbije Milica Vukliš: Privlače me inteligentni muškarci koji zrače! (Foto)



Kako si došla na ideju da se prijaviš na Izbor za mis Srbije?

"To mi je bio san od kada sam bila devojčica i rešila sam da ostvarujem svoje snove. Porodica, prijatelji i svi koje smatram bliskima me podržavaju i jako su uzbuđeni. Jedva čekam da im se javim!"

Mnogo vremena posvećuješ obavezama na Građevinskom fakultetu. Šta voliš da radiš u slobodno vreme?

Milica Vukliš je nova Mis Srbije! (Foto)
"Najviše od svega volim odbojku i bavim se njom 11 godina. Volim da čitam, bavim se ikonopisom… Takođe, volim da se šetam sa drugaricama, da plešem salsu, a sada ću krenuti na tango. Tu je i obavezno učenje za fakultet, koje ne sme da izostane. Sve se postiže dobrom organizacijom!"



 Budući da si zvanično najlepša Srpkinja, imaš li dečka?

"Nemam. (smeh) Usresredila sam se na neke stvari koje su meni u ovom trenutku bitnije. Za početak ću najbolje što umem obaviti svoju dužnost kao mis Srbije i predstaviti našu zemlju u najboljem svetlu."

Kakvi te muškarci privlače?

"Pre svega mora da bude inteligentan, a da bi mi “zapao za oko” mora da bude šarmantan i da jednostavno zrači."

Koje su tvoje prednosti na izboru za najlepšu devojku sveta?

"Svaka devojka će imati nešto što će je razlikovati od drugih. Ja sam zaista svestrana i zanimaju me razne stvari, to bih istakla kao svoju prednost. O vrlinama ne želim da govorim, neka to procene ljudi koji će glasati."



Bivša misica Aleksandra Doknić za "Telegraf" je rekla da na svetskim izborima lepote uglavnom pobeđuju devojke iz bogatih zemalja. Šta ti misliš o tome?

"Iskreno, nisam u ovom svetu dugo, ali stvarno mislim da što je veća država, to su veće šanse da devojka koja dolazi iz nje pobedi. Na takvim izborima nije samo lepota u pitanju, ipak je to i politička stvar. Videli smo i sami koliko lepih devojaka ima, a ipak se zna od početka ko će da pobedi."

Naše misice se već godinama loše plasiraju na svetskim izborima. Šta misliš, šta je razlog toga?

"Ja ne mislim da prolaze loše, prolaze bolje nego ostale zemlje Balkana. Naše devojke su fenomenalne, lepe i pametne i mislim da žiri nije dobro otvorio oči na svetkim takmičenjima."



Koji su ti planovi za budućnost? Hoćeš li nastaviti da se baviš manekenstvom?


"Prvenstveno, želim da završim svoj fakultet i zato mi je bitno da dobro učim. Takođe, volela bih da se pokažem kao ambasador Srbije, da pokušam da promenim nešto i podignem svest o ekologiji. Manekenstvom bih volela da se bavim u budućnosti, pokušaću, pa ćemo videti."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>