Region

Svet

Dragana Mirković otkrila: Na 15. godišnjicu braka ćemo se useliti u dvorac

Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima devedesetih godina Dragana Mirković odavno je ostvarila sve svoje poslovne ambicije, a kada se pre trinaest godina udala za biznismena Tonija Bijelića, odlučila je da se povuče sa javne scene i uživa u porodičnom životu.

Dragana Mirković otkrila: Na 15. godišnjicu braka ćemo se useliti u dvorac



Poznata pevačica mir je pronašla u Beču, gde uživa u svakodnevnim stvarima i lepim porodičnim trenucima, a najviše je ispunjavaju dvanaestogodišnji sin Marko i desetogodišnja Manuela.
Poslednjih godina muzikom se bavi isključivo iz hobija, a zbog ljubavi prema poslu poseduje i televiziju "DM sat". Posle višegodišnje pauze, Dragana će ponovo biti u centru medijske pažnje jer je prihvatila učešće u novom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", gde se našla u ulozi žirija.

Nedavno ste proslavili trinaestu godišnjicu braka, na koji način ste obeležili taj datum?

"Imali smo sreću da nam godišnjica bude u subotu kada deca ne idu u školu, tako da smo otišli na putovanje. Sa prijateljima smo posetili hotel "Kempinski", u Umagu, gde smo se odlično proveli. Izabrali smo to mesto jer je blizu Beča, a imali smo sreće da nas je vreme poslužilo. U moru nije moglo da se kupa, ali jeste u bazenu, što nam je bilo zadovoljstvo."

Kako napreduju radovi na dvorcu koji ste kupili u Austriji i kada bi trebalo da se preselite tamo?

"Ne mogu sa sigurnošću to da vam kažem jer se još ne zna. Mnogo je toga već urađeno, jedno krilo, balska dvorana i još neki delovi te velelepne građevine već su gotovi. S obzirom na to da je reč o autentičnom dvorcu, poslovi napreduju sporije nego što bi to bio slučaj da je reč o običnom renoviranju. Tonijeva ideja je da se sve završi u naredne dve godine i da tamo počnemo da živimo na dan petnaeste godišnjice našeg braka, ali videćemo da li će se to i ostvariti."

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>