Svet

Region

Kejt i Vilijam izabrali kumove za malog princa i zaobišli još jedno pravilo

Kejt Midlton i princ Vilijam pokazali su celom svetu da su mnogo više od običnog kraljevskog para, a kršenjem tradije da su im prijatelji bitniji od kraljevskih pravila.

Kejt i Vilijam izabrali kumove za malog princa i zaobišli još jedno pravilo



Krštenje malog princa Džordža biće održano 23. oktobra, a sa spiska zvanica obrisani su mnogi ljudi koji bi po pravilima trebalo da prisustvuju, jer ih princ Vilijam ne poznaje. Ovime je već najavljen skandal u kraljevskoj porodici, a na pomolu je još jedan.

Sprema se skandal u kraljevskoj porodici - uzrok krštenje malog princa
Naime, Vilijam i Kejt izabrali su kumove malom princu, a u pitanju su Vilijamov cimer i kolega sa fakulteta Fergus Bojd i Emilija d'Erlanger koja je prijateljica Kejt Vilijam još od srednje škole. Kumovi nisu plemenitog porekla što je još jedna novina u tradiciji ove porodice dugoj nekoliko vekova. Imena kumova još uvek nisu potvrđena iz Bekingemske palate, a njihov identitet svakako će biti otkriven 23. oktobra na samom krštenju.

Ovaj par već je pokazao da neće poštovati pravila koja im se ne dopadaju i koja su preterana, pa je za prvi portret sa bebom izabrao neformalnu sliku koju je napravio otac Kejt Midlton, a eskivirali profesionalne fotografe, kao što bi bilo po pravilima.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>