Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Tamara Dragičević - Skidanje mi nije bilo problem

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" izazvao je burne reakcije publike, te ni pobednica prve emisije, glumica Tamara Dragičević, nije sakrila oduševljenje novim muzičkim projektom TV Prva.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Tamara Dragičević - Skidanje mi nije bilo problem



Tamara je pobrala najviše glasova žirija obzirom da je svoj zadatak ispunila u celosti i imala najzahtevniju koreografiju. Na kraju tačke u kojoj je skinula Lejdi Gagu na sceni je ostala u donjem vešu. Ipak, lepa glumica otkriva da nema stida kada se radi o nastupima i da joj zbog skidanja nimalo nije bilo neprijatno.

Tvoje lice zvuči poznato: Prvi pobednik Tamara Dragičević kao Lejdi Gaga! (Foto+Video)
"Vežbali smo nešto više od nedelju dana i moram priznati da sam zadovoljna kako je sve ispalo, jer se takvi nastupi pripremaju mnogo duže. Mislim, možda je to Lejdi Gaga uvežbala i za tri dana, ne znam, ali nama je trebalo više vremena", kaže kroz osmeh Tamara i priznaje da joj provokativan nastup nije bio problematičan.

"Nije mi uopšte bilo neprijatno pošto je to bio nastup koji je u originalu preslikan i nijednog trenutka nisam mislila na to što sam u vešu. Pa i na moru sam u kupaćem iz dva dela. Skidanje je za mene nešto mnogo više od nastupa u emisiji, tako da me od ovog nije bilo sramota. To je ona razlika kada nešto radiš s razlogom i bez razloga, a ovo je bilo s razlogom. To je bio nastup koji da nije bio takav, ne bi ga uopšte bilo", objašnjava Tamara svoje učešće u šou Tvoje lice zvuči poznato.

S druge strane, publika na društvenim mrežama uveliko diskutuje nastup Nenada Kneževića Kneza, koji je imitirao Ljubišu Stojanovića Luisa i, sudeći po reakcijama, to je bio jedan od najboljih nastupa.

"Imponuje mi što sam baš ja dobio zadatak da imitiram Luisa. Odrastao sam uz njegovu muziku koja je kombinacija džeza i etna i kao dete sam još skidao njegove fraze i trilere. Drago mi je što smo, bar na momenat, uspeli da oživimo uspomenu na vrsnog umetnika", rekao je Knez.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Twitter/TLZPshow

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>