Region

Svet

Milan Stanković samouvereno: Nova pesma je zasenila konkurenciju!

Od samog pojavljivanja na javnoj sceni Milan Stanković izaziva veliku pažnju publike, kako svojim muzičkim talentom, tako i atraktivnim imidžom.

Milan Stanković samouvereno: Nova pesma je zasenila konkurenciju!



Posle učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", pre pet godina, vinuo se u epicentar medijske žiže. Publika ga je obožavala, nastupi i koncerti su se nizali, a ljubav sa koleginicom Radom Manojlović je bila u punom zamahu.
Potom, usledio je izbor za pesmu koja će nas predstavljati na "Evroviziji", 2010. godine, na kojem je Milan odneo pobedu. Tom prilikom sarađivao je sa slavnim Goranom Bregovićem, ali dobar plasman u Evropi je izostao, zazuzeo je trinaesto mesto. Tada počinju problemi za mladog pevača iz Obrenovca, koji se zbog nesporazuma sa čelnicima televizija i direktorom matične kuće "Grand" povlači iz medija.

Tokom medijske izolacije, u koju je svojevoljno otišao, njegova dugogodišnja devojka Radmila sve vreme bila je uz njega. Živeli su zajedno i jedno drugom bili najveća podrška i oslonac. Međutim, pre godinu dana njihovoj ljubavi je došao kraj, a dvadesetšetogodišnji pevač krah ljubavi opevao je u pesmi "Od mene se odvikavaj", iskreno iskazavši svoja osećanja.

Koliko vam je nedostajala scena, publika i nastupi?
"Ničega mi ne manjka. Kao veoma mlad doživeo sam zabrane i medijski linč, ali moja mnogobrojna, verna publika strpljivo me je čekala, ne obazirući se na mnoge loše stvari koje se o meni pišu. Svestan sam činjenice da su medijska upinjanja mizerna, u odnosu na ono šta vi zapravo jeste i šta nudite. Odlučio sam da se sada, kao i ubuduće, pojavljujem onda kada imam šta da pokažem, kao vlasnik svog života i karijere, koji nisu stvorili oni koji uzalud pokušavaju da mi nanesu štetu", bio je iskren Milan.

Kako ste provodili vreme tokom medijske pauze?
"Medijska pauza je toliko trajala isključivo mojom voljom, i tako će uvek biti kada ne promovišem novu muziku. Uostalom, to je praksa svih onih koji svojim radom i kvalitetom privlače dovoljno pažnje, bez obzira na to izdaju li albume svake godine ili ne. Što se tiče nastupa, greška je što javnost nisam zasuo fotografijama sa istih, pošto je to ovde izgleda praksa, pa se stekao pogrešan utisak da ne nastupam. U međuvremenu, vredno sam radio, pretežno u inostranstvu, ali i u našoj zemlji. Stvarao sam nove pesme. Dokaz da je ovo pravi put za mene, jeste i činjenica da je pesma "Od mene se odvikavaj" u rekordnom roku zasenila sve učesnike "Radijskog festivala" i postala hit kakav niko nije očekivao."

Autor: B.B.
Izvor: Hello, Svet
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>