Region

Svet

Region

Nebojša Glogovac dva puta nagrađen od publike

Na Filmskim susretima u Nišu, glumac Nebojša Glogovc dva puta je proglašen za glumca večeri od strane publike, to se do sada nije dešavalo na filmskim festivalima.

Nebojša Glogovac dva puta nagrađen od publike



Nagradu publike dobio je prve večeri za ulogu u filmu "Kenjac" , a sutradan ga je publika ponovo nagradila za ulogu u filmu " Žena sa slomljenim nosem". Ukoliko žiri bude uvažio i glas publike Nebojša će sigurno dobiti neko visoko glumačko priznanje.

Ulogom taksiste Gavrila, čoveka koji mrzi ceo svet, ali prihvata tuđu bebu zbog koje upada u neprilike i biva pretučen, Glogovac je pokazao da je dostigao maksimum umetničke zrelosti. Glumac kaže da mu je ta uloga bila veliki izazov.

"Gavrilo ima tajnu zbog koje je odustao od sveta, izgubio sve i ne voli ljude. Živi da bi preživeo. Zanimljiv je kao ličnost koja svoju muku nosi sa sobom, ne dirajući druge i čekajući da to prođe" - kazao je Nebojša, i dodao:

" Veoma sam zadovoljan saradnjom sa kolegama. Čak je i beba bila rođena glumica, plakala je kad je trebalo i ćutala onda kada se to od nje očekivalo. Prosto je neverovatno kako je dobro reagovala na nas. Zahvalan sam publici i čestitam im na ukusu" - zaključio je Glogovac.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>