Region

Svet

AVALA PHARM novi lider na području alternativne medicine u Srbiji! (Foto)

AVALA PHARM je novi brend na ovim prostorima koji će, osim proizvodnje širokog asortimana suplemenata i preparata, preuzeti proizvodnju i distribuciju najatraktivnijih brendova iz ove branše ANTI KILOGRAM i VULKAN SILVER STRONG LINE.

AVALA PHARM novi lider na području alternativne medicine u Srbiji! (Foto)



U Beogradu je počela je sa radom AVALA PHARM, prva srpska farmaceutska kompanija, koja će proizvoditi i plasirati na našem tržištu novu generaciju suplemenata i farmaceutskih proizvoda namenjenih poboljšanju opštih zdravstvenih potreba ljudi, a sve u cilju unapređenja njihovog zdravlja.

AVALA PHARM će do kraja 2013. godine prezentovati svojih 15 helt productions supplements, koji će biti prva alternativna paralela najtraženijim lekovima na tržištu. U novoj paleti proizvoda proizvodiće vitamine, kao i farma kozmetiku sa opštom i posebnom namenom.

U pitanju su visoko sertifikovani brendovi sa istaknutim monografijama opravdanim po najvećim svetskim kliničkim standardima, a koji će ljudima pružati novi kvalitet usluge i to:

- Certified food safety managment system ISO 2200

- Verified good manufacturing practice GMP

- Food chemicals codex FCC



Došlo je vreme da jedna domaća firma u našoj zemlji postane brend lider na čelu alternativnog in hause lečenja.

AVALA PHARM počeće izgradnju svog poslovnog centra koji će se baviti :

- proizvodnjom i registracijom farmaceutskih proizvoda

- distribucijom farmaceutskih proizvoda

- razvojem svog menadžmenta

- centralnom distribucijom ka zdravstvenim ustanovama

- stručnim medicinskim marketingom



U planu je moderna forma operativnog poslovnog centra za proizvodnju medicinskih i farmaceutskih proizvoda, koja će zapošljavati mlad farmaceutski kadar stručnjaka iz naše zemlje.

Planirana lokacija ove kompanije je Opština Vrčin, a vlasnik ove kompanije je Predrag Petrović iz Beograda, dosadašnji vlasnik firme ANTI KILOGRAM koja dugi niz godina uspešno posluje na našem tržištu.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus/Avala Pharm

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>