Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić mokrio po Slobodanu Đurkoviću! Vanila polio Golubovićku vodom, haos na imanju!

Farmeri su održali porodični sastanak na kome je Slobodan Đurković zamolio za reč i obratio se Ekremu Jevriću sa žalbom zbog njegovog ponašanja pod dejstvom alkohola.

Farma 5: Ekrem Jevrić mokrio po Slobodanu Đurkoviću! Vanila polio Golubovićku vodom, haos na imanju!



Naime, Slobodan je ustao i mirnim tonom rekao: "Ekreme, sinoć mi se dogodila jedna neprijatnost sa tobom, da li se sećaš šta se desilo?", ali Ekrem nije mogao da se seti svega što se dešavalo. Tada je Slobodan otkrio da je Ekrem urinirao po njemu i njegovom krevetu.

Slobodan kaže da mu je namera bila da upozori Ekrema, jer na imanju ima i žena, i da ga zamoli da ako ponovo bude pripit pazi šta radi kako se ovakav incident ne bi ponovio. Ekrem se iskreno izvinio Slobodanu, a onda su Jelena, Marko Vukotić i Šeki počeli da se svađaju, pa se priključio i Marko Vanila. Svi su bili kivni na gazdaricu je je prekinula sastanak i Slobodanu oduzela reč, a Marko Vanila ispolivao je Jelenu vodom i govorio joj svakakve uvrede. Onda se priključila i Katarina Grujić: "Ko si ti da kažeš da je sastanak završen, marš bre!".

Iz mirnog razgovora koji je započeo Slobodan, ceo sastanak je raspušten, a trpezarija se pretvorila u ring. I Miss Svetlana je stala na stranu Slobodana, a Jelena je i dalje pričala o Marku Vanili koji ju je polio vodom.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>