Region

Svet

Cakana se istetovirala i stavila pirsing u 56. godini!

Dragica Radosavljević Cakana nedavno je stavila pirsing, ali i uradila tetovažu. Njen suprug na mišici ruke ima templarskog viteza, a ona na ramenu srce i pticu. Pa, otkud onda pirsing na obrvi.

Cakana se istetovirala i stavila pirsing u 56. godini!"Pa šta ako sam stavila pirsing u 56. godini? Nisam htela da bude na nekom nepristojnom mestu poput nosa ili usne. Imam malu glavu i mislim da mi pirsing na obrvi odlično pristaje. Vidim da i veliki broj svetskih zvezda nosi pirsing na istom mestu kao ja", objasnila je juče Dragana Radosavljević Cakana svoj novi imidž.

"Moj suprug Nebojša i ja smo se u isto vreme istetovirali. To je bio moj poklon njemu, pošto mu je rođendan u septembru. Istovremeno, on je meni unapred poklonio istu stvar jer je moj rođendan u novembru", priča nam Cakana.

Njen suprug na mišici ruke ima templarskog viteza, a ona na ramenu srce i pticu. Pa, otkud onda pirsing na obrvi, pitamo je. "Devojka koja nas je tetovirala želela je da mi pokloni nešto, tako da sam se ja opredelila za to. Nisam želela da bude nešto vulgarno i očigledno. Na obrvi je vrlo diskretno i lepo mi stoji. Odmalena sam želela da imam neki izraz buntovništva i tek sada sam sebi ostvarila želju. Godine nikad nisu prepreka ako to umete da nosite", rekla je pevačica, dodajući da su reakcije okoline bile vrlo pozitivne, ali da se ne bi potresla i da nisu.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>