Region

Svet

Vlado Georgiev: Cenzurisali su me zbog političke izjave! (Foto)

Vlado Georgiev, koji je i ranije izražavao nezadovoljstvo pojedinim novinarima, na svom Tviter nalogu oštro je opleo po ekipi emisije u kojoj je sinoć gostovao, jer su mu isekli komentar na aktuelnu političku scenu.

Vlado Georgiev: Cenzurisali su me zbog političke izjave! (Foto)



Naime, jedan od najpopularnijih kantautora Vlado Georgiev gostovao je sinoć na TV B92 u emisiji "Bulevar", čijoj se voditeljskoj ekipi pridružila i Nikolina Ristović ex Pišek. Ali kada je Vlado pogledao izmontirani i emitovani snimak, nije mu se dopao ni najmanje! Svoje razočarenje je momentalno podelio sa fanovima na Tviteru, te je postovao da neće više govoriti za "Bulevar" B92, jer cenzurišu! "Neko pruži ruku, secni mu uže", revoltirano je napisao Vlado.

Potom, jedan od napoželjnijih muškaraca na domaćoj muzičkoj sceni dao je i dodatno objašnjenje ovakve reakcije: "Isečen sam, jer sam na pitanje o političkoj situaciji odgovorio da bi i moja pokojna baba znala da digne pdv i smanji plate!Pozdravčić cupi"

Inače, Vlado koji je poznat po tome da ne govori rado o svom ljubavnom životu, uskratio je voditelja za odgovor na pitanje da li razmišlja o braku, ali je zato dao, cenimo, potpuno tačan opis današnjih muško-ženskih odnosa. "Žene su agresivne, u poslednje vreme jako su navalentne. Potpuno su podivljale", bez uvijanja je kazao Georgiev.


Autor: T.I.
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>