Region

Svet

Farma 5: Romana Panić - Fotos je hteo da raskinemo zbog Interpola!

Romana je rešila da se poveri Mis Svetlani, a i čitavom auditorijumu, te joj je ispričala detalje iz svoje burne i dramatične veze sa Kipraninom Fotosom.

Farma 5: Romana Panić - Fotos je hteo da raskinemo zbog Interpola!



Naime, priča Romana, kada joj je Fotos rekao da želi da raskine sa njom, pevačica je pokupila svoje stvari i iz Atine se vratila u Beograd.

"Samo što sam se vratila u Srbiju, on me zove i kaže da svima ispričam da više nismo zajedno. Pitam ga o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno, navodno, zbog računa, Interpola", rekla je Romana i nastavila:

"Svega je tu bilo! Kad sam otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove i kaže da ni slučajno ne smem da budem tu i da moram hitno da se vratim nazad", ispričala je Romana i dodala da joj je Fotos zabranio da uopšte ide u Grčku, i da se posle tu pojavila i neka druga devojka za koju je on rekao da nije u emotivnoj vezi sa njom, već da je reč o nekakvim papirima i parama.

Romana je još rekla da u vreme tih burnih meseci sa Fotosom ni sa kim nije pričala o tome i da joj uopšte nije bilo jasno kako su informacije dolazile do novinara. A kada ju je Kipranin naposletku molio da se pomire, pa je čak i zaprosio, uzvratila mu je samo da se skloni iz njenog života. On ju je poslušao, pa se nedugo potom i - oženio.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>