Svet

Region

Rijana: Mrzim paparace više od nacista! (Foto)

Rijana je još jedna u nizu zvezda koja se upisala na listu mrzitelja paparaca, a to je javno obznanila na svom Instagram profilu.

Rijana: Mrzim paparace više od nacista! (Foto)



Pevačka superzvezda Rijana trenutno se nalazi na turneji po Australiji i Novom Zelandu, a pauze između proba koristi i da sa svojim fanovima podeli ono što je muči. Tako je na svom Instagram profilu postovala fotografiju na kojoj, umotana u pokrivač, stoji pored prozora jednog novozelandskog hotela, sa prilično utučenim izrazom lica, a uz to je postovala i komentar: "Mrzim paparace više od nacista".


Foto: Instagram

Inače, pevačica sa Barbadosa i ima razloga da paparace i raznorazne nasrtljivce ne voli baš previše. Nedavno je izvesni Džonatan Vuper uhapšen, jer je bez dozvole upao na njen posed. A ni to nije jedina neprijatnost koju je Rijana doživela.

Naime, krajem septembra zabeležen je još jedan pokušaj upada na posed popularne zvezde, tokom kojeg je uljez čak bacio i stolicu na prozor kuće ne bi li tako u istu i upao. Ipak, ovaj je uspeo da umakne, a policija istražuje da li su ova dva slučaja upada u kuću slavne pevačice na bilo koji način povezani.

Autor: T.I.
Foto: stuff.co.nz

Viber

Izvor: Svet Plus


>