Region

Svet

Boris Stamenković dobio batine zbog Marijane Leontijević?!

Ulazak manekenke i balerine Marijane Leontijević u rijaliti program Farma svakako nije bio prijatan za Borisa Stamenkovića, koji je svojevremeno bio s njom u vezi, a prema nezvaničnim informacijama maneken je zbog nje jednom prilikom dobio i batine.

Boris Stamenković dobio batine zbog Marijane Leontijević?!



Naime, nakon njihovog raskida, Boris je Marijani navodno dosađivao u jednom klubu i neprestano joj je slao poruke, te su mu njeni drugovi udarili nekoliko šamara i stavili mu do znanja da mora da je ostavi na miru.

"Boris i Marijana su neko vreme bili u ljubavnoj vezi, ali je onda došlo do raskida. Očigledno je da se to Borisu nije dopalo, pa joj je stalno slao poruke. Jednom prilikom su se našli u istom klubu u Beogradu, on je bio sa svojim društvom, a ona sa svojim. Boris je sve vreme prilazio Marijani, ali ona nije želela da razgovara, a onda joj je neprestano slao poruke.

Mogu slobodno reći da je bio pijan. Kako su i Marijanini drugovi poludeli što im ometa provod, odlučili su da mu stave do znanja da mora da je ostavi na miru. Tom prilikom su mu udarili nekoliko šamara, a nakon toga više se nije javio Marijani", izjavio je izvor blizak balerini.

Budući da su oboje na imanju u Lisovićima nisu mogli da potvrde ovu priču.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>