Svet

Region

Skarlet Johanson: Po drugi put ponela titulu najseksepilnije žene!

Holivudske lepotice utrkuju se ne bi li ponele titulu najlepše žene sveta, a glumici Skarlet Johanson je to pošlo za rukom, i to dva puta.

Skarlet Johanson: Po drugi put ponela titulu najseksepilnije žene!



Magazin Eskvajer je glumicu Skarlet Johanson proglasio za najseksepilniju ženu sveta, i to drugi put za poslednjih sedam godina. Time je Skarlet ponela još jednu titulu - titulu jedine žene kojoj je dva puta pošlo za rukom da svom seksepilu prilepi etiketu "naj"!

Prvi put, dvadesetosmogodišnja glumica je titulu najseksi žene zaradila 2006. godine. Od tada, dosta toga se promenilo u glumičinom životu: udala se i razvela od kolege Rajana Rejnoldsa, osvojila Emi nagradu za ulogu u filmu "Pogled sa  mosta", a i verila se za francuskog novinara Romana Duriaka. Jedino što se, očigledno, nije promenilo, jeste seksepil holivudske zvezde, a za to je sada dobila i priznanje.

Inače, najseksepilnija glumica je iskreno progovorila i o vezi sa svojim "jednim i jedinim", odnosno sadašnjim verenikom Romanom Duriakom. Tom prilikom je kazala da nije znala da može da bude ljubomorna, dok nije počela da se zabavlja sa njim. "U prošlosti nisam bila sposobna za ljubomoru. Nije stvar u tome da sam svoje ranije partnere volela manje, nego jednostavno mislim da nisam toliko marila", bila je iskrena Skarlet.

Autor: T.I.
Foto: fansshare.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>