Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović: Useljenje u decembru! (Foto)

Iako je Nataša Bekvalac do skoro pričala da neće ponovo stati na ludi kamen, demantovala je sebe veridbom sa Vladom Vuksanovićem, a njeni fanovi gore od radoznalosti kada je u pitanju bilo kakav detalj vezan za ovaj najlepši estradni par.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović: Useljenje u decembru! (Foto)



Pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović u decembru će žurkom proslaviti veridbu, a par će tada početi i zajednički život. Tek vereni par moraće da prolongira početak zajedničkog života jer će tek tada biti završeno adaptiranje Natašinog stana na Senjaku, u Beogradu.

Prijatelji para kažu da njih dvoje još ne planiraju svadbu, kao i da ne žure da počnu da žive zajedno.

"Investitori su obavestili Natašu da će krajem godine moći da se useli u svoj stan od 200 kvadrata. Sa njom će odmah početi da živi i Vlada, jer oni sada ne žive zajedno. Njih dvoje su imali intimnu veridbu na Ibici, a za svoje bliske prijatelje će prirediti malu zabavu u novom prostoru, prilikom useljenja. U stvari, slaviće dve stvari, veridbu i useljenje", kaže za "Blic" izvor blizak ovom paru.

Pevačica je sa ponosom nedavno pokazala blistavi verenički prsten, koji joj je Vlada dao na Ibici. Maneken ga je kupio u Srbiji, a potraga za njim je trajala čak sedam dana.

"Vlada nije želeo ništa da prepusti slučaju, pa je dugo birao prsten koji bi se svideo Nataši. Kako je već poznato, ona je bila oduševljena", nastavlja on.



Nataša i Vlada vezu su započeli prošle godine. Upoznala ih je Kristina, Natašina sestra s kojom je Vlada bio u rialitiju "Survivor". Posle turbulentnih godinu dana, više prekida i mirenja, na istom mestu na kojem su i počeli svoju vezu, Nataša je u suzama rekla Vladi "da".

Kako kažu prijatelji para, Vladu vole svi članovi porodice Bekvalac, jer je on dobar dečko. "Ako je Nataša srećna i ja sam srećan, ona je moja ćerka", kratko se oglasio i Natin otac Dragoljub Bekvalac.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>