Region

Svet

Ivana Korab se razvodi nakon mesec dana braka

Manekenka i glumica Ivana Korab, koja se ovog leta udala za crnogorskog biznismena Mia Danilovića, prema rečima njihovih prijatelja, ima problema u braku zbog čega će najverovatnije uskoro staviti tačku na taj odnos.

Ivana Korab se razvodi nakon mesec dana braka



Naime, par je početkom avgusta organizovao raskošno venčanje u Budvi, a nakon toga su otputovali na medeni mesec. Tom prilikom posetili su Rim, Sardiniju i Ibicu o čemu je smeđokosa lepotica izveštavala svoje prijatelje i fanove na društvenim mrežama. Međutim, sredinom prošlog meseca, kada se vratila sa putovanja, Korabova se više nije oglašavala, a sve češće se može čuti da je razlog tome to što se suočava sa problemima u bračnom životu.

Inače, šarmantna manekenka je imala veoma uspešnu karijeru u Americi, gde je radila kao model, a oprobala se i u svetu glume, pa je dobila jednu od glavnih uloga u seriji "Čarlijevi anđeli". Velika je zvezda i u Latinskoj Americi, gde radi na čuvenom "E!" kanalu. Svog, za sada, još zakonitog supruga upoznala je u Los Anđelesu, a on ju je zaprosio početkom godine u Las Vegasu. Zbog braka je želela da se odrekne karijere, kako bi se posvetila porodičnom životu.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: lasplash.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>