Region

Svet

Farma 5: Simonida optužila Romanu da joj zavidi na njenom Jutjub uspehu!

Jutjub zvezda Simonida Ačević sukobila se sa Romanom Pavić oko pranja sudova, te je pevačicu optužila da je ljubomorna na nju zbog njenog Jutjub hita "Hopa-cupa".

Farma 5: Simonida optužila Romanu da joj zavidi na njenom Jutjub uspehu!



Svađe i netrpeljivosti na najpopularnijem imanju u regionu se uopšte ne stišavaju. Ovog puta netrpeljivost je kulminirala između pevačice Romane i farmerke Simonide koja se na na ovom vip imanju našla zahvaljujući svom jutjub hitu "Hopa-cupa".

Naime, Romana je Simonidi u Igri istine postavila pitanje zašto je pobesnela kada je joj je priskočila u pomoć sa pranjem prljavih sudova. Simonida je odmah krenula u protiv napad, pritom se pravdajući da je za takvu njenu reakciju kriva isključivo Romanina nametljivost.

Simonida se naročito iznervirala kada ju je popularna pevačiva nazvala Buckom, jer navodno u trenutku nije mogla da se seti kako se Simonida zapravo zove. "Tvoja nametljivost, bezobrazluk i malicioznost su loše osobine. Te tvoje konotacije na račun mog izgleda... Ti vrlo dobro znaš kako se ja zovem i smeta ti uspeh moje pesme. Romana, žao mi je što je moja pesma popularnija od tvoje, iako si ti mnogo duže na sceni od mene. I znam da je to trn u toj tvojoj mršavoj guzici. Prema tome, ćuti", zahuktala se Simonida, na šta joj je Romana sarkastično odgovorila: "Jako si inteligentna da uopšte i govoriš!"

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>