Svet

Region

Legendarni Simpsonovi ostaju bez glavnog lika: Ko umire u 26. sezoni? (Foto)

Izvršni producent jedne od najslavnijih animiranih serija svih vremena "Simpsonovi" (The Simpsons), Al Džin, objavio je kako scenaristi smišljaju scenario u kojem će jedan lik umreti.

Legendarni Simpsonovi ostaju bez glavnog lika: Ko umire u 26. sezoni? (Foto)



"Radimo tu priču iz istog razloga zbog kojeg radimo i druge, mislimo da ima dobru emotivnu liniju. Biće producirana ove godine, ali možda će biti emitovana tek u 26. sezoni", izjavio je producent na konferenciji, ne želeći da otkrije o kom liku se radi.

Ipak, rekao je da je glumac ili glumica koja dotičnom liku pozajmljuje glas osvojila Emi nagradu, što baš i nije za utehu ako uzmemo u obzir da su gotovo svi glumci iz "Simpsonovih" nagrađeni Emijem.

U dosadašnjih 25 sezona u "Simpsonovima" su umrla samo dva lika: Homerova supruga iz Las Vegasa Amber i Nedova supruga Mod Flanders.


Foto: cartoonbrew.com

"U novoj sezoni Homer će se zaglaviti u liftu s nepoznatom ženom koja je trudna i u liftu će se poroditi. Homer će joj pomoći, pa će ona bebu nazvati po njemu. On će s tim detetom imati bolji odnos nego sa svojom decom", otkrio je još Al.

Holivud Reporter sastavio je listu glumaca koji su osvojili Emi nagradu, odnosno onih koji su pozajmili glasove likovima:

1. En Hatavej (Princeza Penelopa)

2. Den Kastelaneta (kao Homer Simpson, Deka Simpson, Barni, Klovn Krasti, Domar Vili, Major Kvimbi, Pomoćnik Mel)

3. Kelsi Gremer (Pomoćnik Bob)

4. Henk Azaria (kao Prodavac stripova, Šef Vigam, Mo, Kletus ili Apu)

Autor: B.B.
Izvor: Index.hr
Foto: simpsons.wikia.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>