Region

Svet

Gosti na Džibonijevom koncertu Vlatko Stefanovski i Damir Urban

Vlatko Stefanovski, Damir Urban, Londonski gospel hor i Maja Azucena biće specijalni gosti na Džibonijevom koncertu 25. oktobra u Kombank areni, najavili su danas organizatori, "AAA produkcija".

Gosti na Džibonijevom koncertu Vlatko Stefanovski i Damir Urban



Zlatan Stipišić Džiboni prvi put će, nakon 20 godina karijere, nastupiti u Beogradu, a uz odličnu produkciju u rangu svetskih izvođača, posetioci će imati priliku da čuju i vide neke od cenjenih muzičara sa kojima je sarađivao tokom svoje karijere.

Već tradicionalni gost na Džibonijevim albumima i koncertima je priznati makedonski virtuoz Vlatko Stefanovski. Pored njega na bini će se pojaviti i harizmatični umetnik Damir Urban, pisac, glumac i slikar, osnivač i frontmen kultne riječke alternativne grupe "Laufer", čiju numeru "Budi moja voda" u duetu sa Džibonijem redovno izvodi na koncertima.



"The London Community Gospel Choir" (Londonski gospel hor) se, pored kvaliteta, izdvaja po impresivnom broju muzičkih zvezda sa kojima je sarađivao, poput Madone, Pola Makartnija, grupe "Depeche Mode", Džordža Majkla, Eltona Džona. Maja Azucena je sarađivala sa Džibonijem na albumima "Unca Fibre", "Acustic/Electric" i "Toleranca".

Splitski kanautor premijerno će u Kombank areni izvesti pesme sa prvog albuma na engleskom jeziku pod nazivom "20th Century Man", ali ujedno publiku podsetiti i na starije hitove - "Libar", "Ne odustajem", "Mirakul", "Oprosti", "Tempera" i druge.

Pored pratećeg benda, podršku će mu dati njegovi stalni saradnici, ali i muzičari koji ostaju iznenađenje za sam koncert. Ulaznice se prodaju po ceni od 2.190, 3.690 i 9.990 dinara za VIP lože, a organizatori očekuju da će se tražiti "karta više".

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>