Region

Svet

Region

Selma Hajek u Beogradu spiskala 30.000 eura

Tokom svog boravka u Beogradu gde je snimala film "Everli" režisera Džoija Linča, holivudska glumica Selma Hajek potrošila je 30.000 eura. Hajekova je sa svojom šestogodišnjom ćerkom boravila u apartmanu hotela Palas površine 120 kvadrata, u kojem noćenje iznosi preko 1.000 eura.

Selma Hajek u Beogradu spiskala 30.000 eura



Glumica je uspela da u potpunosti sačuva svoju privatnost, a u tome su joj pomogli obezbeđenje i menadžment koji je od hotela u kojem je ova zvezda boravila zahtevao potpunu diskreciju.

"Selma je uglavnom užurbano prolazila pored recepcije i sa njom je uvek išlo bar nekoliko ljudi. Ujutru bi sa sunčanim naočarima izlazila iz hotela u pratnji dve saradnice i ulazila u automobil parkiran na samom ulazu u hotel. Uveče je sa seta dolazila u istom okruženju ili sa ćerkom i dadiljom, koje su znale i da dođu pre nje i ostatak dana iskoriste za šetnju po okruženju i tašmajdanskom parku. Selma je boravak u hotelu koristila za odmor u sobi i nije se mešala sa gostima, a jela je u svom luksuznom apartmanu. Imala je ogromnu spavaću sobu sa kupatilom, a i posebne prostorije za sastanke i dnevni odmor. Ona je uvek nenapadno našminkana u svedenoj garderobi", rekao je izvor Blica.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: G.Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>