Region

Svet

Presuda u korist Cece Ražnatović: Jelena Karleuša mora da joj isplati 200.000 dinara!

Svetlana Ceca Ražnatović dobila je sudski spor protiv Jelene Karleuše, koja će morati da joj isplati 200.000 dinara za klevetu, ali i da podmiri sudske troškove u iznosu od oko 70.000 dinara.

Presuda u korist Cece Ražnatović: Jelena Karleuša mora da joj isplati 200.000 dinara!



Epilog postupka na koji se čekalo skoro pune tri godine desio se pre nekoliko dana, kada je Viši sud u Beogradu konačno stavio tačku na tužbu koju je Ceca podnela protiv JK, zbog objavljivanja otvorenog pisma na Fejsbuku.

U pismu koje je Karleuša objavila na svom Fejsbuk profilu iznela je niz optužbi protiv koleginice, ali je Ceci, koja je njene konstantne prozivke dugo trpela, prekipelo kad joj
Prvo suočavanje Cece i Karleuše na sudu nakon dve godine! (Foto)
se dotakla porodice.

Ceca je tužbu protiv Jelene podnela u decembru 2010. godine, a sav novac koji joj Karleuša bude isplatila za klevete uplatiće na račun deci iz Zvečanske ulice.

Ceca i Jeca ratuju i van suda (Foto)
"Nije bitna materijalna korist, to nam nije ni bio cilj, već dobijanje presude, kojom smo dokazali da je ovakav vid blaćenja Ražnatovićeve ili bilo koga drugog nedopustiv. Kada presuda postane pravosnažna, sva sredstva ćemo usmeriti u humanitarne svrhe", rekao je Cecin advokat Miša Petrovski.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Novosti/M. Labudović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>