Region

Svet

Vladimir Stojković odbio da plaća Bojani alimentaciju od 4.000 evra

Buran razvod bračnog para Stojković dobiće epilog za par nedelja na sudu. Iako su još uvek zvanični supružnici izjavljivali kako će se sporazumno razići i podeliti imovinu ravnopravno, od dogovora ipak nema ništa.

Vladimir Stojković odbio da plaća Bojani alimentaciju od 4.000 evra



"Sporazumnog razvoda braka sigurno neće biti. Iako su prvobitno mislili da će sve ići glatko, promenilo se dosta toga. Vladimir je odbio da plaća alimentaciju od 4.000 evra mesečno, koliko je zakonski obavezan (20 odsto primanja). Ubeđuje Bojanu da joj je
Vladimir Stojković: Ne zanima me ništa što ima veze sa Bojanom!
1.000 evra dovoljno, te da će on svom sinu paralelno uplaćivati na štednu knjižicu novac kojim će Lav nakon punoletstva moći da raspolaže", rekao je izvor blizak ovom paru.

Prijatelji para potvrđuju da su Bojana i Vladimir u sve lošijim odnosima, koji su kulminirali Vladimirovim samoinicijativnim krštenjem sina, kojem Bojana nije prisustvovala jer čak nije ni znala za to.

Brakorazvodna parnica bračnog para Stojković zakazana je za kraj oktobra, a ukoliko
Vladimir Stojković krstio sina bez prisustva majke, Bojana šokirana! (Foto)
se supružnici ne dogovore na prvom ročištu, postupak bi se mogao odužiti.

Razvod manekenke Bojane Stojković i golmana Partizana pratili su mnogi skandali. Od njegovog priznanja da ima devojku, takođe manekenku Dejanu Živković, pa do priznanja da ga je supruga varala sa predsednikom Skupštine KK Crvena zvezda Branislavom Đurđevićem. A tvrdili su da će u javnosti jedno o drugom govoriti sve najlepše. Vladimir je čak govorio da će Bojani biti najbolji prijatelj.

"Što se tiče podele imovine i finansija, šta god da se desi, daću i više nego što sud nalaže i neću se uopšte žaliti. Učiniću sve da moje dete bude srećno, a njegova majka zbrinuta", rekao je Stojković. Nedugo zatim, Bojani je oduzeo mobilni telefon i broj koji je godinama koristila, a onda joj je ukinuo i kreditne kartice, oduzeo joj je i automobil marke "Mercedes" koji joj je kupio dok su još bili u ljubavi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: balkan-media.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>