Region

Svet

Vladimir Stojković: Ne zanima me ništa što ima veze sa Bojanom!

Vladimir Stojković izazvao je burnu reakciju kod svoje uskoro bivše supruge Bojane Rajić, koja je u afektu izgovorila i ono što nije zaista mislila.

Vladimir Stojković: Ne zanima me ništa što ima veze sa Bojanom!



Naime, Bojana je bila veoma razočarana što joj je bivši suprug ukrao najsvetliji momenat
Bojana Rajić: Ukraden mi je najsvetiji trenutak sa sinom!
u životu, a ona to kao majka ne može preboleti. U ovoj je situaciji ostala dosledna sebi i nije pozvala Vladimira, ali je zato stupila u kontakt s njegovim prijateljima. Onog dana kada je od novinarke Kurira čula da je Lav primio sveti čin, Bojana je pozvala golmanovog prijatelja kako bi se uverila u to da je dobila tačnu informaciju. Pošto joj je i on to potvrdio, bila je van sebe, počela je da histeriše i
Bojana Rajić demantovala: Neću tražiti da moj sin prestane da viđa oca!
upućuje pretnje Vladimiru, a sve vreme govorila je sagovorniku da mu sve što je izgovorila prenese. To je i uradio, a Vladimir se, navodno, nije mnogo potresao zbog toga.

"Juče sam vam rekao da neću više da komentarišem svoj privatni život. Je l‘ hoćete da vam se više ne javim nikad na telefon?! Ne zanima me ništa što ima veze s Bojanom, a ja ću svog sina viđati kad god hoću. Poslednji put vas molim da me više ne uznemiravate takvim pitanjima", rekao nam je golman.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>