Region

Svet

Riblja Čorba oduševila na Bir Festu

Ansambl "Legende", rok grupa "Riblja Čorba", kao i "Prljavi inspektor Blaža i kljunovi", zabavljali su više od 150.000 posetilca tokom druge večeri festivala piva u Beogradu.

Riblja Čorba oduševila na Bir Festu



Svoj prvi nastup na "Beer festu" frontmen grupe "Riblja čorba " Bora Djordjević započeo je pesmom "Ravnodušan prema plaču", dok su se u toku dvočasovnog nastupa redjali hitovi "Pogledaj dom svoj, andjele", "Avionu, slomiću ti krila", "Kad sam bio mlad", "Poslednja pesma o tebi".

Publika je popularnog rokera vratila na bis i sa njim, bez muzičke pratnje otpevala pesmu "Lutka sa naslovne strane".

Posle "Riblje čorbe", na festivalu su nastupili "Prljavi inspektor Blaža i kljunovi", a vodja grupe se na sceni pojavio u kostimu Supermena, izvodeći akrobacije.

"Dule Savić", "Nema problema", "Mnogo volim pivo", "Lepa si, Pamela" samo su neke od pesama kojim je ta grupa zabavila publiku na Ušću.

Do ranih jutarnjih sati, posetioci festivala su uživali u muzici domaćih bendova "S.A.R.S" i KAL.

Trećeg dana "Beer festa" nastupiće "Pankrti" iz Slovenije, "Skroz" iz Bosne i Hercegovine, kao i domaći bendovi "Bajaga i instruktori" i Del Arno bend.

Na osmom "Beer festu" koji traje do 22. avgusta, nastupiće više od 40 izvodjača, a očekuje se oko 800.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>