Region

Svet

Sonja Zekić: Zbog ljubavi bih se preselila u Beograd! (Foto)

Najlepša prirodna žena na svetu, Sonja Zekić iz BiH, otkrila je da bi se rado udala za momka iz Srbije i da bi se zbog ljubavi preselila u našu zemlju.

Sonja Zekić: Zbog ljubavi bih se preselila u Beograd! (Foto)



Ova dvadesetšestogodišnja lepotica koja je pobedila na takmičenju i osvojila svet svojim prirodnim izgledom i oblinama, bavi se manekenstvom od 18. godine, a za
Sonja Zekić iz BiH je najlepša prirodna žena na svetu (Foto)
dnevni list "Informer" otkrila je da je jednom posetila Beograd i zaljubila se u taj grad. Takođe, ne krije ni da bi se u srpsku prestonicu preselila zbog ljubavi, a ne zbog posla.

"Jedino bi ljubav mogla da me zadrži u Srbiji. Bila sam jednom u Beogradu i odmah sam se zaljubila u njega. Dopadaju mi se ljudi, njihova druželjubivost i srdačnost. Čula sam da je odličan noćni život, ali nisam imala priliku da se u to i uverim", kaže Sonja, koja je najlepšom prirodnom ženom na svetu proglašena na američkom portalu "Beautiful Women Pedia".


Foto: abc-models.com

Sonja je na pitanje da li bi se slikala obnažena za neki muški časopis, za "Informer" iskreno odgovorila: "Nisam taj tip devojke. Ne želim da sramotim ni sebe, ni porodicu. Muškarci su mi se udvarali i pre nego što sam dobila ovu laskavu titulu. U prodavnici, na ulici, danju, noću… Ne verujem da će se to sada promeniti".

Osim navedenog, manekenka koja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu i radi u osiguravajućoj kući, otkrila je da joj se sa naše scene dopada reper Marčelo te da bi volela da ga jednog dana i upozna.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Beautiful Women Pedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>