Region

Svet

Seksi Soraja Vučelić: Guza uvek u prvom planu! (Foto)

Soraja je celo leto provela na raznim egzotičnim destinacijama gde je definitivno uživala u svemu i svačemu, u društvu prijatelja, devojčica, ali i životinja, a nije propustila nijedan trenutak da promoviše svoju savršenu zadnjicu.

Seksi Soraja Vučelić: Guza uvek u prvom planu! (Foto)



U San Tropeu je uživala pored stena. U zelenom jednodelnom kupaćem kostimu Soraja je počela letovanje i sunčanje njene pozadine na kojoj joj mnoge žene mogu pozavideti.



Letovanje je nastavila na Ibici, Barseloni, na kratko je posetila i Moskvu, a zatim otišla na Kubu. Na kojoj god lokaciji da se našla i koju god destinaciju da je posetila Soraja
Soraja Vučelić stigla sa Kube: Delfini, egzotične plaže i seksi atributi! (Foto)
je prosto plenila kompletnom svojom linijom, a ponajviše zadnjicom.

Popularna starleta odlično zna kako da se prikaže u najboljem svetlu pa se ne ustručava da ka objektivu okrene ono što je čini ponosnom, a u ovom slučaju to je njena guza.



Sem što je ispromovisala pozadinu tokom letovanja, Soraja se nije ustručavala da pomuti razum svim ukućanima, a i gledaocima rijaliti programa Veliki Brat u kome je učestvovala ove godine, pa se u provokativnoj pozi izležavala pored bazena, dok je u prvom planu ponovo bila Sorajina pozadina.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>