Svet

Region

Kejt Midlton i princ Vilijam: Kada su se stvarno upoznali?

Svako ko je pratio vezu Kejt Midlton i princa Vilijama od početka čuo je da su se njih dvoje upoznali na fakultetu "St. Andrews", ali je u novoj biografiji Kejti Nikol otkriveno da to zapravo i nije istina.

Kejt Midlton i princ Vilijam: Kada su se stvarno upoznali?



"Pričala sam sa nekoliko njenih prijateljica sa fakulteta na kom je bila pre "St. Andrews-a" i one su mi otkrile da su se Kejt i Vilijam upoznali mnogo pre nego što se Kejt prebacila na ovaj fakultet", piše Nikol. Kejtini prijatelji poznavali su Vilijama i Harija tako da se najpopularniji svetski par upoznao mnogo pre njenog prebacivanja na "St. Andrews".

Kejt je trebalo da upiše fakuletet u Škotskoj, ali je na kraju promenila mišljene. Pre Vilijama bila je sa Harijem Bleklokom za koga Nikol piše da je bio najzgodniji dečko u školi. "Bio je godinu dana stariji od Kejt i vrlo talentovani sportista, a u vezi su bili oko godinu dana. On je bio njena prva ljubav, ali je ona iz te veze izašla slomljenog srca", napisala je autorka biografije.

Hari Bleklok na kraju se oženio prijateljicom Kejt Midlton, a ovaj par čak je prisustvovao kraljevskom venčanju Kejt i Vilijama.

Autor: M.P.
Foto: Zimbio.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>