Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković optužila Nelu Bijanić za raspad svog braka!

Da se Zorica Marković i Nela Bijanić ne vole bilo je jasno već prvih dana na Farmi, a kada su se ostali zapitali zašto Zorica je rekla da se razvela upravo zbog Nele.

Farma 5: Zorica Marković optužila Nelu Bijanić za raspad svog braka!



"Mogu da kažem da je ona jedan od razloga za razvod mog braka", rekla je Zorica kada je Nela bila postavljena za slugu. I Nela Bijanić prokomentarisala je ove navode:

"Šokirana sam! Šta sve neću čuti po izlasku. Nas dve se znamo preko 20 godina i ne mogu da verujem da je to pričala. Zaista je smatram institucijom i ne mogu da verujem da se bavi takvim trikovima. Nisu joj potrebni, ali dobro, idemo dalje. Njene muževe ne znam, Bracu znam površno, a ove što su se ređali kasnije ne poznajem", izjavila je Nela i ostala pri svojoj tvrdnji da je Zorica kriva što je Mica Trofrtaljka postavila baš nju za slugu.

"Apsolutno ostajem pri tome zato što je ona bila sve vreme sa Micom, tako da sam ubeđena da je to izdejstvovala jer joj je očigledno zasmetalo što sam rekla da ne mogu da perem sudove. Čujem da se veoma iznenadila što sam je postavila za gazdu i rekla da je mrzim. Pa ne mrzim je, samo smatram da je ona tamo najsposobnija, bila je na farmi i smatram da je sposobna za gazdu", dodala je Nela.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: farma.in.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>