Style

Ljubav

Kako da odećom pravilno naglasite noge?

Svaka žena želi izgledati najbolje što može u omiljenoj odeći, no pre nego krenete u šoping važno je da znate odrediti kakvu figuru imate, počevši od nogu. Stanite pred ogledalo, dobro osmotrite svoj oblik nogu i tek onda krenite u potragu za odećom koja će naglasiti sve vaše adute.

Kako da odećom pravilno naglasite noge?



Oblici nogu su vrlo različiti, a svaki zahteva drugačiji pristup i drugačiju odeću. Želite li znati šta vam pristaje pogledajte se u ogledalo i poslušajte savete koji slede.

Iako ste visoki i imate duge i punije noge morate izbegavati tri-četvrt pantalone, helanke, uske farmerke, svetle pamtalone i prekratke suknje. Najbolji izbor su pantalone koje se šire u blagi trapez, kao i suknje A kroja. Isto tako pripazite i na obuću. Sandale otvorenih prstiju će vas učiniti vitkijom. Volite li štikle, odaberite one s potpeticom debljine iznad tri centimetra.

Žene koje imaju tanje noge trebale bi izbegavati pantalone s krupnim uzorcima, a preporučuju se svetlije boje. Ovaj oblik nogu savršeno će se uklopiti uz tri-četvrt dužinu pantalona, ali pripazite da ne budu duže od sredine lista. Isto tako, vitke noge će se odlično uklopiti uz štikle, no peta ne sme biti pretanka.

Ponosne vlasnice dugih i mršavih nogu mogu nositi šta god požele, ali preporuka je da izbegavate vrećaste pantalone i prekratke suknje i haljine. Isto važi i za obuću, ali ne preterujte s visinom štikle.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: best-news.us

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>