Region

Svet

Farma 5: Mica Trofrtaljka po izlasku sa imanja - Jelenu Golubović nikako ne simpatišem!

Tužna zbog napuštanja rijalitija Farma 5 istaknuta umetnica Milica Ostojić, u narodu poznata kao Mica Trofrtaljka, zaplakala se dok je pričala kako su joj svi učesnici ovog programa dragi, ipak za glumicu i rediteljku Jelenu Golubović nema lepih reči, kao ni za njenog novog partnera Čupu Kalača.

Farma 5: Mica Trofrtaljka po izlasku sa imanja - Jelenu Golubović nikako ne simpatišem!



"Ja Jelenu nikako ne simpatišem, ona mi se zgadila! Još kad mi priđe, pa kad počne da priča, toliko je glasna da imam utisak da će bubne opne da mi popucaju", otkrila je za "Alo" Mica, koja nema lepo mišljenje ni o rediteljkinoj vezi sa Čupom Kalačem:

"Joj, ne zna se ko je gadniji, Čupo ili Jelena. U mraku, gde će ona njega da uhvati, dole ili gore? Čupav je svuda! Kažem ja njemu: "Čoveče, skini tu kosurinu i daj, života ti, sredi se!", a on meni: "Hoću, Mico, samo zbog tebe". Ja se nadam da će da se ošiša", kaže vremešna pevačica i glumica koja tvrdi da je imanje morala da napusti zbog dijabetesa, od kog boluje već 20 godina.

"Pre ulaska u Farmu bila sam u Vrnjačkoj banji i kad sam se vratila svi rezultati su mi bili dobri. E sad, ja sam šećeraš već 20 godina, ali nisam na insulinu, nego na lekovima. Zna se da šećer neće glad, a ja nisam jela ništa na farmi. I anemična sam, a na farmi nema hleba, nema šećera, nema ni soli. Miki je nešto petljao, mleo je pšenicu, pa kukuruz, pa nam pravio kačamak, pekao hleb. Ali taj hleb je bio crnji od ugarka i tvrđi od kamena. A biće im još gore, i Zorica je anemična, a ni Romani neće biti dobro", priča Trofrtaljka, koja bi volela da se vrati u seoski rijaliti, ali nije sigurna da će do toga doći. "Postoji šansa, ali moram da obavim ostale preglede", zaključila je Mica.

Iako je iz rijalitija Farma izašla zbog lošeg zdravstvenog stanja, Mica Trofrtaljka otkriva da je nakon oporavka čeka snimanje filma čiji će reditelj biti Srđan Dragojević. "Srđan je divno dete, odličan reditelj i ja ga mnogo volim. Sad ću da igram u njegovom novom filmu i imaću glavnu ulogu. On je mene zvao i kad je snimao "Paradu". Rekao mi je : "Mico, ja sam tebe zvao, nemoj da se ljutiš, da ti igraš babu jednog geja". Ali ja to nisam mogla, ne bih znala šta da kažem svom sinu. E, sad ću da igram u njegovom novom filmu. Otići ću sad po scenario i počinjem da radim, ako mi bude dobro."

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>