Region

Svet

Farma 5: Stanija Dobrojević, Filip Mitrović i Aki Marković savetuju nove farmere

Pred večerašnji početak rijalitija Farma 5, učesnici prošle sezone uputili su savete novim stanovnicima imanja u Lisoviću.

Farma 5: Stanija Dobrojević, Filip Mitrović i Aki Marković savetuju nove farmere



Pop pevač Filip Mitrović je naučio lekciju i savetuje budućim farmerima da ne greše kao on.

"Na Farmi se ne isplati raditi jer se nešto drugo više ceni i savetujem im da budu iskreni", izjavio je mladi pevač. On smatra da će biti teško farmerima jer će mnogo dana provesti tamo u zimskom periodu, a pošto u kući duva sa sve strane biće teško zagrejati je.

"Ako bude zatrebalo, ja ću im doći da im zagrejem kuću", našalio se Mitrović.

Stanija Dobrojević takođe smatra da je pozitivno to ako neki farmer bude iskren i da će ga tako više poštovati, čak iako se ne slažu sa njim.

"Najbolja je taktika ako se pokažeš onakvim kakav zaista jesi. Smatram da je to daleko veća hrabrost, nego praviti taktiku neku kojom bi se predstavio onakvim kakav nisi u realnom svetu, rekla je starleta."

 Mladi pevač Andrija Aki Marković preporučuje farmerima da ne budu isfolirani.

"Savetujem ih da ni jednog trenutka ne budu isfolirani i da uvek odreaguju kako se u tom trenutku osećaju, bez suzdržavanja! – poručio je Aki novim stanovnicima imanja u Lisoviću."

Da li će novi farmeri učiti na greškama njihovih starih kolega, videćemo naredna četiri meseca, koliko će trajati novi serijal Farma 5.

Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>