Region

Svet

Bane Mojićević se oženio! (Foto)

Kolone automobila kretale su se juče ka Zlatiboru. Kao da je baš sad u jeku turistička sezona. I svi oni su tražili mesto na parkingu ispred hotela "Palisad". Razlog dolaska tolikog broja ljudi na jednu od najlepših srpskih planina je svadba Baneta Mojićevića, pobednika prve sezone takmičenja "Zvezde Granda".

Bane Mojićević se oženio! (Foto)



On je sklopio građanski brak s Milicom Mićević, koja je u petom mesecu trudnoće i koja je uzela njegovo prezime, a za danas je zakazano crkveno venčanje u Mačkatu. U porti će se naći samo najbliža familija, dok je jučerašnji dan bio za veselje s kolegama, prijateljima, poslovnim saradnicima.


Foto: Aleksandar Jovanović

Mladenci nisu želeli novinare, pa su na prozorima hotelske sale bile zavese, a unutra oko 600 zvanica. Malo je reći da se igralo i pevalo. Kako bi drugačije i bilo kad se toliko pevača okupilo na jednom mestu. Mikrofon je samo prelazio iz ruke u ruku, od Dejana i Saše Matića, preko Dinče, Saše i Nikoline Kapor, Slavice Ćukteraš, Jelene Kostov, Aleksandre Bursać, Milice Todorović...

Ceo "Grand" se sjatio na Zlatibor. Među gostima nije bio Saša Popović, koji je zbog obaveza odustao od puta, ali je poslao prigodan poklon. Sa druge strane, Lepa Brena stigla je na svadbeno slavlje u večernjim časovima. Gazdarica "Granda" oduševila je mladence i zvanice pošto se odmah latila mikrofona, napravivši odličnu atmosferu svojom pesmom.


Foto: Aleksandar Jovanović

Autor: M.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>