Ostalo

Sme�no

Kojih pet rečenica žena ne sme izgovoriti na početku veze sa muškarcem

Pošto je opšte poznato da žene vole puno da pričaju, mi ih savetujemo kojih pet rečenica nikako ne smeju da izgovore na početku svoje veze.

Kojih pet rečenica žena ne sme izgovoriti na početku veze sa muškarcem



Prva rečenica koju muškarci ne podnose je "Moj biološki sat otkucava". Za tu rečenicu postoje dva razloga, prvi je da će žena zvučati očajno, a drugi je kao da želi dete sa prvim muškarcem koji naiđe.

Drga rečenica koju žene nikako ne smeju da kažu je "Moj bivši je lud i želi da me ubije", razlog zbog kog se ova rečenica ne izgovara je jednostavan. Čak i da  je ova rečenica tačna nema potrebe da mu se kaže, jer je možda baš on vaša srodna duša i to nemora da sazna na prvom sastanku.

Kolika ti je plata je rečenica koju žena nikada ne sme da postavi, a kamoli na prvom sastanku. Kao prvo - to je nepristojno, a kao drugo - pomisliće da vam je novac najvažniji.

Pitanje koje mu ne treba postaviti je "Sa koliko si žena spavao?", jer  obično muškarci ne vole ženi da postave ovo pitanje jer im se u većini slučajeva odgovor baš i ne sviđa. Upravo bi se to moglo dogoditi i ako žena pita, pa je bolje ne pitati.

Nikada se ne treba hvaliti koliko si dobra u krevetu, jer ako je ovo i istina, najbolje je ne hvaliti se. Ako muškarac nema neke ozbiljnije namere sa ženom koja je to izjavila, ipak će da pokuša da joj se uvuče u krevet, a sutra će slučajno zaboraviti da upiše njen broj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>