Region

Svet

Goga Sekulić na ivici nervnog sloma: Ostao joj dug od 50.000 evra!

Pevačica Goga Sekulić već tri dana prima infuziju i prolazi kroz najteži period u životu jer se pored smrti muža Igora Ramovića bori i sa dugom od 50.000 evra. Osim toga, njena svekrva Zorica promenila je bravu u stanu u kojem je Goga živela sa Igorom.

Goga Sekulić na ivici nervnog sloma: Ostao joj dug od 50.000 evra!



Goga Sekulić i majka Igora Ramovića na sudu zbog stana?!
Pevačica je u depresiji, prima infuziju, a bila je nedostupna za bilo kakvu izjavu tokom celog dana. Jedan od Igorovih najbližih prijatelja ispričao je za "Blic" da je Goga na ivici nervnog sloma otkad joj je postalo jasno da Igorova majka Zorica neće da vrati dugove svog preminulog sina i snahe Goge u koje su zapali pozajmljujući novac za Igorovo lečenje.

"Goga je skrhana jer nikome ne duguje ni evro, a sada mnogo njenih i Igorovih prijatelja čeka da im se vrati novac koji su im pozajmljivali za Igorovo lečenje. Zorica, Igorova majka, za njegovog života obavezala se da će prodati stan u kojem je Igor do smrti živeo i da će od tog novca vratiti sve dugove. Samo je 30.000 evra uplaćen depozit bolnici u Hajdelbergu, a i lekovi koje je uzimao su preskupi. Goga je pozajmljivala za suprugovo lečenje dajući garanciju ljudima da će im novac biti vraćen čim se proda stan, a nije ni sumnjala da Zorica neće ispoštovati dogovor koji je imala sa sinom. Inače, Igor celog života živi na toj adresi kad god je u Beogradu i bilo je pitanje dana kad će stan biti prepisan na njegovo ime. To je bio stan njegovih babe i dede po majci, a njegova majka je jedini naslednik, a on njeno jedino dete, pa je logično bilo da stan ostane njemu", kaže Ramovićev prijatelj.

Zorica ima porodični stan sa sadašnjim suprugom, a Gogina porodica strahuje za ćerkino zdravlje i traži od nje da se distancira od svega.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/D. Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>