Region

Svet

Region

Katarina Radivojević: Ne manipulišem muškarcima!

Srpska zavodnica Katarina Radivojević već neko vreme živi u Americi, a nedavno je imala ulogu veštice u domaćem filmu "Gnev mrtvih", dok u srpskoj verziji serije ER igra medicinsku sestru.

Katarina Radivojević: Ne manipulišem muškarcima!



Iako važi za seks-simbol, za "Nedeljnik" kaže da se tako ne oseća, i dodaje da je u ljubavnoj vezi iskrena, otvorena i ne igra "prljavo".

Katarina je svojevremeno izjavila da će u Americi ostati dok se ne uda, a zbog medijskog linča u Srbiji, apropo erotske scene u ruskom filmu "Morfijum", ističe da je za nju dobro što se sklonila u Ameriku.

Preko okeana je igrala u predstavi o Merlin Monro, dok je trenutno zaokupirana ulogama veštice i doktorke na domaćem tržištu, i ističe da je kombinacija te dve uloge dobitna u stvarnom životu.

"Malo ova što im zakuva čorbu, a malo ova druga što ih leči od iste. Pa to je najbolja kombinacija. Da ga baciš u krevet, pa da zavisi od tebe. To mi se više sviđa nego da zavisim od drugog. Ali u pravom životu ja ne manipulišem. Ja sam u odnosu s muškarcima uvek iskrena, otvorena, i što je glavno – sa mnom se uvek zna na čemu si i ne volim prljave igre. Smatram da je to veoma dobro i da pravi muškarci to cene", rekla je glumica, koja kaže da ne misli da joj karijera zavisi od titule seks-simbola.

"Ne bavim se glumom da bih bila seks-simbol. Nisam nikad razmišljala na taj način i kako to izgleda kad ti izmakne. Glumu volim i onog trenutka kad počnem da igram te karakterne uloge možda ću biti i srećnija nego da budem seks-simbol", ispričala je Katarina.

Autor: M.P.
Izvor: Nedeljnik
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>