Region

Svet

Bane Janković sprema iznenađenje za Katarinu Živković!

Iako ovih dana javnost i mediji bruje o tome da je poznati par Branislav Janković i Katarina Živković raskinuo, oni ne mare za te priče, već Bane priprema iznenađenje za svoju dragu, pa ovih dana organizuje putovanje za njih dvoje.

Bane Janković sprema iznenađenje za Katarinu Živković!



Kako saznajemo, on je već izabrao destinaciju, koju krije čak i od prijatelja kako Katarina Živković ne bi saznala gde je vodi.

"Poslednjih dana su bili na udaru interesovanja javnosti, pa su odlučili da se sklone i odmore od svega. Među njima je sve u najboljem redu, Kaća je trenutno u Leskovcu, a Bane za to vreme organizuje sve za putovanje koje ih očekuje za vikend. Niko ne zna gde će letovati, jer on želi da to bude iznenađenje za Katarinu.

Bukvalno joj je rekao da putuju i da se spakuje, ali ne želi da kaže i koja destinacija je u pitanju. Kaću kopka da otkrije gde idu, ali on čuva tajnu", ispričao je izvor blizak paru, a kako bismo proverili informaciju, pozvali smo Baneta, koji nam je potvrdio da će se on i pevačica na nekoliko dana posvetiti jedno drugom.

"Tačno je da idemo Kaća i ja na more. Destinaciju znam samo ja i tako će biti dok ne stignemo. Rekao sam joj da imam iznenađenje za nju, naglasio sam joj da je u pitanju putovanje, ali još ne zna gde idemo. Potreban nam je odmor od svega", bio je iskren Janković.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>