Region

Svet

Aleksandra Perović: Dani blaženstva uz prinovu

Pop pevačica Aleksandra Perović proživljava najradosnije dane od kada je postala majka i svoju sreću podelila je sa članovima porodice i prijateljima.

Aleksandra Perović: Dani blaženstva uz prinovu



Proteklog vikenda napustila je porodilište "Narodni front", u kome je na svet donela sina. Zgodna tridesetpetogodišnjakinja carskim rezom rodila je dečaka dugog pedeset tri centimetra i teškog tri kilograma devetsto pedeset grama.

"Beba i ja smo odlično, hvala vam veliko na čestitkama", bilo je sve što je lepa Beograđanka ljubazno rekla posle izlaska iz porodilišta.

Aleksandra, zaposlena kao asistent na Fakultetu za sport i rekreaciju "Alfa univerziteta", sina je dobila sa Bobanom Jablanom, dugogodišnjim emotivnim partnerom. U trenutku izlaska iz bolnice, posle oporavka od hirurške intervencije, Aleksandra je napustila porodilište sa bebom u nosiljci, a u društvu sa njom bio je njen deset godina mlađi brat Andrej, za koga je veoma vezana. Aleksandrin partner Boban čekao je pevačicu sa njihovim sinom u automobilu, kako bi izbegao eventualni "susret" sa fotografima.

Aleksandrin partner Boban Jablan, sa kojim je pre tri godine otpočela vezu nešto pre njenog učešća u rijalitiju "Survivor", ne voli medijski da se eksponira. Pevačica, koja se nekada bavila manekenstvom, često je sa svojim izabranikom putovala i slike sa odmora rado ustupala medijima, ali nikada nijednu fotografiju sa Bobanom nije objavila u javnosti. Emotivni partneri presrećni su što su se prvi put ostvarili kao roditelji i još pre nekoliko meseci zajednički dom su preuredili kako bi spremno dočekali dolazak bebe.

Zanimljivo je da je javnost pre dva meseca bila ubeđena da je pevačica tek u četvrtom mesecu trudnoće, što ona nije želela da komentariše, a zapravo je tada bila u sedmom mesecu, pa je vest da se nedavno porodila mnoge iznenadila. Takođe, iako je u javnosti objavljena informacija da je njen partner diplomata, što zapravo nije, Aleksandra nije želela da se tim povodom oglašava, jer se trudi da privatni život čuva od javnosti.

Aleksandra Perović, koja se oduvek bavila sportom, ritmičkom gimnastikom, tenisom, modernim baletom i klizanjem, sve do porođaja bila je veoma aktivna trudnica, a u drugom stanju dobila je manje od deset kilograma. Ona je u prošlosti govorila da ima probleme sa malokrvnošću, i da je sklonost ka anemiji nasledna u njenoj porodici, te da često koristi tablete, pa nema sumnje da su joj upravo suplementi pomogli tokom trudnoće.

Svi pevačicini prijatelji kažu da je presrećna što se ostvarila kao majka i da uživa u prvim danima roditeljstva sa Bobanom, posebno što je u prošlosti imala nemili događaj, kada je pre pet godina izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Autor: I.M.
Izvor: Hello
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>