Region

Svet

Otac Igora Ramovića: Gogu Sekulić nikada nisam prihvatio kao člana porodice!

Zoran Ramović, otac preminulog supruga Goge Sekulić Igora Ramovića, rekao je da pevačicu nikada nije prihvatio kao člana porodice.

Otac Igora Ramovića: Gogu Sekulić nikada nisam prihvatio kao člana porodice!



Goga Sekulić u sukobu sa svekrom: Tužno je da postoje takvi roditelji!
Da podsetimo, Goga je nedavno ispričala da njen svekar nije posetio svog sina Igora u bolnici, niti je materijalno pomagao i njegovom lečenju.

"Ja spadam u ljude koji su normalni i ne razumem kakva je ljudska psiha da tako nešto komentariše. To što ona (Goga) priča predstavlja kućno vaspitanje, kojeg u njenoj porodici očigledno nije bilo. Ja važim za intelektualnog čoveka i nisam uvređen kada priča tako o meni jer se pokazuje da je sve suprotno. Nije problem da ja svoju snaju prihvatim, da je odvedem na more, a kada provedete deset dana sa nekim, shvatite kakav je. Kim Long (Igorova nekadašnja verenica) je veliki prijatelj moje porodice i uvek će biti. Ja nijednog trenutka nisam prihvatio Gogu kao člana porodice. Igor je imao 41 godinu i ja sam se s tim složio, ali nije moja dužnost da to prihvatim. Svako se bori za sreću svog sina i njihova ljubav je bila zaista velika, a da li se to meni sviđa ili ne, nije bitno", rekao je Zoran Ramović i dodao da je Igora posećivao u bolnici:

"Uvek sam imao odličan odnos sa svojim sinom. Mogu i da vam pokažem poruke koje mi je svakodnevno slao, da vidite da bez mene nije mogao ni dan da izdrži. Ja ne želim da se suprostavljam bilo čijem razumu, ako se to tako može nazvati. Postoje ustanove koje time treba da se bave. Dok je moj sin bio ovde u bolnici, ja sam ga stalno posećivao. Čak me je i ona viđala, mada sam gledao da odem kad nje nema. Moje je pravo da organizujem 40 dana i sedam dana, isto kao i njeno. Ja njoj dajem sva prava da priča šta hoće kao supruga, ali je ružno da govori ovakve stvari. Veoma poštujem ljude, ali poštovanje se mora zaslužiti, a lažima sigurno ne može. Ne mogu da se ljutim zbog nečega što nije istina. Izgubio sam dete i to je tragedija. On me je svaki dan zvao, listing to pokazuje. Viđao sam se s njim stalno, a ponekad i s njom protiv svoje volje, ali ma koliko dete imalo godina, želite sve da uradite za njegovu sreću", zaključio je Zoran Ramović, koji je dodao da mu Goga nije ni javila da mu je sin umro, već da je to saznao od prijatelja.

Autor: I.M.
Izvor: Alo, Telegraf
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>