Region

Svet

Jelena Žeželj: Čast mi je što sam deo Ekskluziva

Jelena Žeželj, bivša učesnica rijaliti programa "Veliki Brat", u ponedeljak je imala svoj debi u emisiji "Ekskluziv" gde menja trudnu koleginicu Danijelu Jankov.

Jelena Žeželj: Čast mi je što sam deo Ekskluziva



Devojka koja je donedavno punila novinske stupce danas je ta koja izveštava o našim poznatim ličnostima, a sudeći po komentarima gledalaca, odlično se snašla u novoj ulozi.

Da li ste očekivali angažman u "Ekskluzivu" kada ste došli na Prvu TV?

"Došla sam posle treće godine fakulteta željna znanja, ali ne mogu da kažem da u dubini duše nisam imala velike snove. Posle šest meseci prakse, počela sam da radim u redakciji "Tačno 1" kao novinar. Ubrzo zatim i kao prezenter vremenske prognoze za emisiju "Tačno 9". Podrška koju su mi pružale kolege i urednice Irena Popović, Aneta Radivojević i izvršna urednica Nataša Ranitović dovele su me ovde gde sam danas - u redakciju najgledanije emisije kratke forme o šou-biznisu."

Da li je to ono čemu ste u profesionalnom smislu težili?

"Biti deo ovakvog projekta je velika čast i zaista sam ponosna što sam sada deo malog ali uigranog i veoma uspešnog tima. Oduševljena sam bila kada su mi saopštili da ću menjati Danijelu Buzurović. Priznajem, neće mi biti lako, publika je navikla na njen specifičan način vođenja "Ekskluziva", na njenu dikciju, osmeh, mimiku, ali ovom prilikom obećavam da ću se zaista potruditi da budem odlična u svom poslu."

Kako su vas prihvatile kolege iz "Ekskluziva"?

"Predivno. Od trenutka kada sam prošla audiciju, urednica "Ekskluziva", Bojana Kesić, svakodnevno vežba sa mnom. Jovana Simonović i Danijela Buzurović mi nesebično daju savete. Novinari Nikola Rumenić, Ružica Petronijević i Neda Raković takođe mi mnogo pomažu, na njihov specifičan način otkrivaju mi tajne poznatih. Od ove sezone tu je sa nama i moj kolega, novinar, iz redakcije "Tačno" Ivan Vukajlović, sa kojim sam protekle godinezad veoma lepo sarađivala."

Ko je od poznatih ličnosti vaš profesionalni izazov, koga biste voleli da upoznate?

"Za "Ekskluziv" ne postoje prepreke kada je život javnih ličnosti u pitanju. Najveći izazov je to što sam deo ovog tima, a sve drugo je lako, jer su novinaru "Ekskluziva" sva vrata uvek otvorena", zaključuje Jelena.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>