Region

Svet

Goca Tržan i Severina: Prljav veš karta za povratak u medije? (Foto)

Goca Tržan i Ivan Marinković opet su u centru pažnje žutih medija - dve godine od razvoda ona tvrdi da je žrtva pretnji, on da je napadnut nožem... Ali, oni nisu ni prvi ni jedini par sa estrade koji iznosi prljav veš pred publiku.

Goca Tržan i Severina: Prljav veš karta za povratak u medije? (Foto)



Goca i Ivan
Pre nego što je njihov brak otišao u sunovrat, Goca i Ivan su delovali kao najsrećniji par na svetu. Pred fotografima su pozirali zagrljeni, a nisu se skrivali čak ni kad su razmenjivali poljupce. Danas je situacija sasvim drugačija - pevačica tvrdi da joj je bivši muž slao preteće poruke, a on je izjavio da ga je Goca napala nožem. Jedan od povoda za svađu jeste kredit za stan u Mirijevu, kojim je pevačica obavezala bivšeg supruga na ulogu solidarnog dužnika. Pod hipoteku je stavljen i stan Ivanove majke, a on sada pokušava da ubedi Gocu da tu hipoteku skine. S druge strane, ona podseća da od oca njene ćerke “nije dobila ni dinara”, tako da ipak nije sve tako crno-belo i ova priča ima dva krivca. Nakon što je Goca u više navrata optuživala svog bivšeg supruga za krađu, maltretiranje i tuču, oglasio se i Ivan sa svojom verzijom priče.


Foto: 24sata

Severina i Milan

Kada se najpoznatija hrvatska pevačica zaljubi u srpskog “kralja bakra”, onda znate da će njihova veza puniti naslovne strane svih novina. Ipak, čini se da su nakon rođenja sina Aleksandra stvari (paradoksalno) krenule nizbrdo. U medijima su se pojavljivale glasine o tome kako Milanu nije stalo do deteta, kako ga prva tri meseca nije ni video i slično, a Severina je fotografisana čas ruku pod ruku sa Milanom, čas zamišljena i usamljena, pa niko zapravo nije znao jesu li njih dvoje zajedno ili ne. Tek nedavno je Popović potvrdio da je veza okončana još u junu 2011, a bivši partneri sad vode bitku za starateljstvo nad malim Aleksandrom, između ostalog i prepucavajući se preko medija.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata
Foto naslovna: Nenad Milošević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>