Region

Svet

Region

Katarina Radivojević konačno emotivno ispunjena: Ivan je moj idealan par!

Glumica Katarina Radivojević koja se proslavila ulogom u filmu "Zona Zamfirova" Zdravka Šotre, ponovo je emotivno ispunjena. Srce lepe umetnice osvojio je atraktivni bankar Ivan, rodom iz Beograda, koji već dve godine živi i radi u Švajcarskoj.

Katarina Radivojević konačno emotivno ispunjena: Ivan je moj idealan par!



Sa Ivanom, koji je studije završio u Kaliforniji, a potom je radio i živeo u Londonu, vitka Beograđanka je u vezi već mesec dana. Posle boravka u Srbiji i odmora u Budvi, sa Ivanom je provela "adrenalinsko letovanje" na Adi Bojani, koja joj je svake godine obavezna destinacija za letnji predah. Svakodnevno su viđani na plaži, a sa njima je u društvu često bila pevačica Ana Stanić, Katarinina kuma.

Najjužnija tačka Crnogorskog primorja poznata je po predivnoj dugačkoj peskovitoj obali i odličnim klimatskim uslovima za sportove na vodi, pre svega za kajt, omiljeni sport mnogih poznatih. Toj uzbudljivoj aktivnosti na vodi nisu odoleli ni Katarinin novi izabranik Ivan, kao ni Ana Stanić, tako da su vreme uglavnom provodili u jednom od klubova za iznajmljivanje kajtova. Visoki i zgodni Ivan veoma je umešan u kajt-surfingu, dok je Ana Stanić, koja je na letovanju bila sa sinom Vukom, uzimala časove od iskusnih kajtera u klubu koji je vlasništvo supruga pevačice Marijane Zlopaše.

Tokom prvog zajedničkog odmora Katarina i Ivan se nisu razdvajali, a njihovi prijatelji tvrde da su oboje zaljubljeni i da njihova romansa deluje obećavajuće iako su na početku veze. Glumica, koja je proteklih godinu dana provela u Los Anđelesu, a zbog uloge u hrvatskoj sapunici "Najbolje godine" neko vreme je živela u glavnom gradu Hrvatske, svesna je da je daljina njihov najveći problem. Ivan je veoma uspešan u svom poslu i sigurno je da će nastaviti da živi u Švajcarskoj, te će morati dobro da se usklade da bi se njihov odnos razvijao, a biće to i svojevrsni test ljubavi. Zgodna glumica, koja živi na relaciji Beograd-Los Anđeles-Moskva, za magazin "Hello" nedavno je priznala da je zaljubljena. Na pitanje da li pronašla osobu koja joj odgovara i u koju je zaljubljena, ona je odgovorila:

"Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljena i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku".

Zaljubljeni par se po povratku u Beograd sa letovanja na Adi Bojani svakodnevno viđa. Budući da Katarininom izabraniku ne odgovara javno eksponiranje, par izbegava poznata mesta, gde bi neko mogao da ih fotografiše. Svi koji poznaju par uspešnih mladih ljudi slažu se da su Ivan i Katarina idealni emotivni dvojac i da ih očekuje lepa budućnost, ukoliko daljina ne učini svoje.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>