Region

Svet

Slađana Milošević i Vesna Radusinović na "Farmi"!?

Prema navodima bliskih izvora, među učesnicima na "Farmi 3", koja sa emitovanjem kreće u septembru trebale bi da se nađu i popularna rokerka Slađana Milošević, kao i naša poznata spisateljica Vesna Radusinović.

Slađana Milošević i Vesna Radusinović na





”Vesna Radusinović je nakon dužeg razmišljanja odlučila da prihvati ponudu producenata ‘Farme’ i priključi se projektu. U toj odluci punu podršku pružio joj je suprug Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik Televizije ‘Košava’. Vesna je svesna rizika učestvovanja u ovom rijalitiju jer je pomno pratila dešavanja na farmi u prošloj sezoni. Ipak, veruje da će uspeti da se izbori sa svim problemima na imanju, kao i sa ostalim učesnicima i da prikaže sebe u najboljem svetlu”, naveo je bliski izvor.



Što se tiče Slađaninog ulaska izvor nije potvrdio, a ni demantovao glasine: “Producenti "Pinka" su pre izvesnog vremena pozvali Slađanu da bude jedan od učesnika, ponudivši joj odličan honorar od nekoliko hiljada evra po sedmici. Međutim, ona se premišlja, budući da je svesna da je osoba veoma specifičnog karaktera, drugim rečima, dugo živi sama i navikla je na određeni životni ritam. Veliki problem će joj biti suživot sa nepoznatim ljudima sa kojim treba da provede zatvorena nekoliko meseci”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>