Region

Svet

Severina i Milan uskoro na sudu: Važno joj je da odnos oca i sina funkcioniše

Nakon što su prošle sedmice objavili kako nisu u više u ljubavnoj vezi, ove nedelje je potvrđeno da će se Severina i Milan Popović uskoro naći na sudu. Nekadašnji par na sud će izaći kako bi se odredilo starateljstvo nad 18-mesečnim sinom Aleksandrom.

Severina i Milan uskoro na sudu: Važno joj je da odnos oca i sina funkcioniše



Prema pisanju hrvatskog izdanja "Glorije", Severinina advokatica Jadranka Sloković otkrila je šta stoji u tužbi koju je u Severinino ime podnela sudu u Zagrebu.

Severina uzima Milanu Popoviću 4 miliona evra?!
"Tražimo da se dete poveri na odgoj i čuvanje - majci. Dete je državljanin Republike Hrvatske, majka ovde već živi s njim, a zahtev smo uputili ovde nadležnom sudu. Drugi naš zahtev u Tužbi odnosi se na plaćanje alimentacije, a treći na kontakte na koje otac ima pravo. Zbog dobrobiti deteta i njegovog pravilnog razvoja ih podržavamo, ali tražimo da se zbog detetove dobi oni odvijaju u prisutnosti majke. Severini je važno da odnosi između oca i sina funkcionišu, da ti kontakti budu bez velikih prekida, ali isto tako joj je važno i gde će se oni odvijati jer Aleksandar je još osetljiva beba i treba imati svoj red", izjavila je Jadranka Sloković za Gloriju.

Advokatica je dodala kako bi se prva rasprava na sudu mogla održati već početkom septembra zbog hitnosti predmeta.

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Story.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>