Region

Svet

Goga Sekulić prvi put u javnosti nakon smrti supruga

Goga Sekulić trenutno je u Beogradu, gde se viđa samo sa najbližim prijateljima. Pevačica je juče viđena u jednom od kafića u ulici Strahinjića Bana.

Goga Sekulić prvi put u javnosti nakon smrti supruga



Gogu Sekulić paparaco je juče uslikao u jednom mirnom lokalu u centru Beograda, kako sa drugaricama pije kafu i razgovara.

Goga je posle smrti supruga Igora Ramovića otputovala u Hrvatsku, a trenutno boravi u Beogradu, gde je neizvesno koliko će ostati.

Kako pišu Naše Novine, Zoran Ramović, otac preminulog Igora Ramovića, kaže da još nije poznato kada će biti ostavinska rasprava.

"Sud će da odluči kada će biti ostavinska rasprava. Mi možemo da imamo kakve god hoćemo želje, ali dok sud ne donese odluku o tome, ne mogu da govorim. Ako treba, svega ćemo da se odreknemo zbog dece. Verujete mi, budalaštine su da Gogu interesuje bilo šta za imovinu. Uveren sam da ona i ne razmišlja o tome", rekao je Ramović, koji je dodao da se raduje ukoliko mu je snajka podarila sina.

"Naravno da se radujem ako je snajka trudna. O tome ne želim da govorim jer je samo njeno pravo da o svojoj privatnosti priča. I da znam, ne bih da komentarišem tu temu. Juče smo se videli i pričali, ali nije bilo reči o podeli imovine", zaključio je on.

Autor: I.M.
Izvor: Pressonline, Naše Novine
Foto: Naše Novine

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>