Region

Svet

Najveći pena parti na Balkanu

Dugo najavljivani "Belgrade foam fest" po drugi put održaće se 28. avgusta u Beogradskoj areni pod pokroviteljstvom "Amstela". Tokom predstojećeg perioda u Srbiji je organizovano više od 26 pena žurki kako bi se promovisao veliki spektakl u Areni.

Najveći pena parti na Balkanu





Za ovaj događaj najavljeno je puno novina, kao i nezapamćeni spektakl za koji će se potruditi svi organizatori. Publika će moći da se opusti bez obzira na unetu količinu alkohola jer će dosta zaposlenih biti zaduženo upravo za segment bezbednosti. "Foam fest" otvoriće pobednik "Takmičenja mladih dj-eva", čije će se ime saznati 22. avgusta u klubu "Just vanila" na Adi.



Ono što sve najviše zanima jeste pena, koja je prošle godine malo kasnije počela. Naime, ceo preformans traje dvanaest sati pa su organizatori odlučili da penu puste u dva ujutru, kako bi i ostatak večeri prisutnima bio interesantan. Ove godine biće nešto više pene, koju će proizvesti 30 topdžija, 10 topova i 8 penopada, koji će davati efekat "nijagare" u areni. Supstanca od koje se pena pravi je potpuno bezbedna, nije zapaljiva i otrovna, a burići sa koncentratom će ove godine biti zaštićeni tako da radoznali posetioci neće moći da ulaze u njih.

Vizualni i zvučni efketi, koji će od ovog događaja napraviti nezapamćenu žurku biće pod komandom firme  "Light music". Po prvi put na ovim prostorima koristiće se "flajing sabovi" i širom cele sale biće postavljeni zvučnici.



Za "chill out" zonu biće zadužena firma "Mentos", koja će postaviti dva bela šatora ispred sale. U svakom od njih biće puno video bimova, a ambijent će biti inspirisan vodenim dubinama i svako ko uđe u šator moći će da uživa u igrici "Endless ocean".



Svakako najveće zvezde večeri biće domaći i strani dj-evi, koji će uz mnogo animatora i igračica podići atmosferu do usijanja. Među njima će biti i redom nastupati dj Groover, Playa, The Beatshakers, Kizami, Stereo Palma, Sebastian Ingrosso, Axwell, Meex, Mirko i Marko Nastić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>