Region

Svet

Guarana Lovefest 2013 završen uz Kevina Sandersona (Foto)

Posle spektakularnog dvosatnog nastupa i dva bisa Kevina Sandersona, legende Detroit tehna, završen je sedmi Guarana Lovefest koji je od 1. do 3. avgusta posetilo više od 16.000 ljudi.

Guarana Lovefest 2013 završen uz Kevina Sandersona (Foto)



Na glavnoj muzičkoj bini program je otvorio beogradski di-džej Vuk Smiljanić. Posle njega nastupio je dvojac Detroit Swindle, čiji je nastup prema mišljenju publike svrstan među najbolje tokom protekla tri dana. Tačno u ponoć di-džej pult preuzeo je italijanski di-džej Butch, koji je dokazao da njegova muzika ide "od ušiju do srca" svakog obožavaoca.



Najveća zvezda večeri bio je Kevin Sanderson, kome je publika tek posle dvosatnog nastupa i dva bisa dozvolila da ih napusti. Legenda tehno muzike poznata po kultnom projektu Inner Cuty nastup je zatvorio hitom "Good Life".

Kada je reč o Energy Stage-u i sinoć je program otvorila "Mlada nada" Guarana Lovefesta, Bojan Musulin, poznatiji kao di-džej Neutron.
 
Publika se zabavljala i uz zvuke Kristijana Molnara, Bande Pande, kao i di-džej dua Ivana Radojevića i Luke Vukovića. Jedna od dama koja je "oduvala" svojim nastupom bila je Kristina Lalić.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>