Region

Svet

Bojana Stojković traži alimentaciju od 4.000 evra, Vladimir ne pristaje!

Bojana Stojković, koja se razvodi od Vladimira Stojkovića, navodno je od fudbalera zatražila 4.000 evra za alimentaciju, zbog čega se bivši ljubavni par opet posvađao.

Bojana Stojković traži alimentaciju od 4.000 evra, Vladimir ne pristaje!



Kako prenosi "Informer", manekenka je od golmana tražila da za izdržavanje sina Lava plaća zakonom predviđeni minimum od 20 odsto njegovih mesečnih prihoda.

Stojković navodno u Partizanu zarađuje skoro 20.000 evra mesečno, tako da bi za izdržavanje njegovog naslednika trebalo da izdvaja sumu od 4.000 evra. Međutim, kako, prenosi ovaj list, fudbaler nije spreman da pristane na toliki iznos.

"Bojana i Vladimir su se dogovorili o podeli imovine i želeli su da se sporazumno razvedu, međutim problem je nastao zbog alimentacije za Lava", rekao je izvor "Informera" blizak paru, dodajući:

"Bojana je tražila novac koji detetu po zakonu pripada, ali je Vladimir počeo da vrda. On samo ponavlja da Lavu nikad ništa neće nedostajati, ali odbija da se obaveže na tako veliku mesečnu alimentaciju. Problem će, izgleda, morati da reše sudski putem", zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>