Region

Svet

Koncert Seke Aleksić u Niškoj Banji otkazan na dan nastupa: Razlog preveliko interesovanje?!

Seka Aleksić odavno je objavila listu svojih nastupa za celu turneju "Lom" koja traje mesecima, a za večeras je bio zakazan koncert u Niškoj Banji ispred hotela "Radon".

Koncert Seke Aleksić u Niškoj Banji otkazan na dan nastupa: Razlog preveliko interesovanje?!



Seka Aleksić je pravi profesionalac i na svakom nastupu okupi hiljade fanova željnih da je slušaju, međutim organizatori ovog događaja nisu na vreme imali u vidu ovu neosporivu činjenicu, a nastup je otkazan iz krajnje čudnih razloga - prevelikog interesovanja.

Naime, na koncertu Seke Aleksić koji je bio planiran za večeras očekuje se između 25.000 i 30.000 fanova, a predsednik opštine zaključio je da nema dovoljno hitne pomoći, vatrogasaca i policije i otkazao Sekin koncert, i to na sam dan nastupa!

Seka nam kaže da smatra kako je organizator dužan da objasni ovu odluku i izvini se ljudima koji su planirali dolazak na njen koncert. Povodom otkazivanja koncerta oglasila se na svom Fejsbuku i napisala sledeće:

"Večerašnji koncert u Nišu se nažalost neće održati jer je predsednik opštine procenio da nema dovoljno policije, hitne pomoći i vatrogasaca! Očekuje se između 25000 i 30000 ljudi i on je danas odlučio da koncert ne može biti organizovan! Organizator koncerta se izvinjava svim ljudima koji su želeli doći! Koncert u Nišu će se održati nekom drugom prilikom!".

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>